UFL – Ellenfelet kap a FIFA és az eFootball

Szerző: R4bbit

2021.08.27.

A címszereplő páros évek óta rugdalja egymást, a japán tizenegynek pár éve volt némi esélye megszorítani riválisát, de a trónfosztás a várakozások ellenére elmaradt.

Az évente megjelenő játék egyik nagy rákfenéje, hogy képtelenek érdemben megújulni. Persze a sportágak alapvetésein nem lehet változtatni, de az éves kötelező botox már az elvakult rajongóknak is egyre kellemetlenebb. A Gamescon rendezvényen leleplezett UFL az ígéretek szerint, nem csupán a free-to-play modell miatt lehet érdekes alternatíva, ugyanis a fejlesztésért felelős Strikerz Inc. innovatív, a játékosok igényeihez igazított alkotást ígér. Persze hallottunk már ilyesmit, hasonló ígéretek alatt rogyadozik a padlás, de a stúdió vezetője elmondta, hogy nagyon komolyan fejest ugrottak a témába, öt éve ezen a projekten dolgoznak.

Az előzetes infók szerint az alkotók kísérletet sem tesznek egy licenc-háború kirobbantására, helyette lehetőséget adnak saját klubok létrehozására, ezt kell majd a csúcsra járatni. Mindezekből arra lehet következtetni, hogy a felhasználók a menedzser képességeiket is próbára tehetik. A stúdió vezetője sietett leszögezni, hogy szeretnék elkerülni a FIFA Ultimate Team körüli botrányokat, így olyan rendszer kidolgozásán fáradoznak, ami korlátok nélkül hagyja megmérkőzni a focirajongókat. Ambícióból nincs hiány, reméljük sikerül tartani az ígérteket.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5