Back 4 Blood – Egy nappal a megjelenés előtt már elégedetlenkedés van

Szerző: Game One Admin

2021.10.11.

A Left 4 Dead alkotói erősek a kooperatív 4 fős online többjátékos zsáner kapcsán, de a Turtle Rock Studios előző 1v4-es óriásszörnyes koncepciója csúnyán elvérzett, így visszatértek az eredeti zombis témához, ami megint jó kilátásokkal kecsegtet. Mondjuk most felröppentek a felhasználók részéről kisebb elégedetlenkedések, de a fejlesztőcsapat már azonnal jelezte, hogy megpróbálják orvosolni a problémát.

Tudni illik, az a szitu, hogy játék különleges, drágább verzióira benevező játékosok már a megjelenés előtt nekiestek a zombi irtásnak és rohadtul nem tetszett nekik az, amit az egyjátékos rész esetében tapasztaltak. A Back 4 Blood egy kifejezetten érdekes és addiktív megközelítésű fejlődési rendszert fog alkalmazni. A teljesítményünk függvényében az online meccsek során különböző módosításokat, extrákat biztosító kártyalapokat fogunk kapni, és az összeharácsolt paklikból minden játékos egyedi kombinációkat rakhat össze, amivel nem csak a saját karakterére nézve, de akár az egész csapatra kiható bónuszokkal indulhatunk neki a rohadt húsú férgek irtásának.

Sokak viszont nem voltak elégedettek azzal a megoldással, hogy a botokkal kiegészült egyjátékos csapatások során minden kártya alapból rendelkezésre áll és így az itt lejátszott meccseink, semmilyen szinten nem erősítik az online eredményeinket vagy a globális statisztikáinkat (a single mode játékosait semmibe nézik). Ennek hátránya érthető, de valahol reális is, mert így féken tartják a fanatikus, robbanásszerű fejlődést kifarmoló gamereket, viszont előnye, hogy megismerkedhetünk a lapokkal, így élesben egy új szerzeményt azonnal hatékonyan tudunk majd alkalmazni. A Turtle Rock csapata vette a jelzést és megpróbálnak valamit kiokoskodni, hogy mindenki elégedett lehessen, az október 12-én PC mellett, a Sony és a Microsoft előző és jelenlegi generációs konzoljaira is érkező Back 4 Blood kapcsán.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5