A Twisted Tale – Mese habbal és sok humorral

Szerző: R4bbit

2021.10.17.

A néhai LucasArts, valamint a nagy kedvenc, Daedalic Entertainment kalandjátékait megidéző alkotáson dolgozik a Woodoo Bembel csapata.

A német indie stúdió első kalandjátéka egy szokatlan helyszínekben gazdag, érdekes karaktereket felvonultató, humorban bővelkedő utazás története. A játék főszereplője VIO lesz, aki akaratán kívül keveredik a kalandokba és akinek elhagyatott templomokon, dzsungelben rekedt kalózhajókon és lebegő városokon kell átverekednie magát. A verekedést ezúttal nem szó szerint kell érteni, elsősorban fizikai akadályok és nyakatekert logikai feladványok jelentik majd a kihívást.

A kaland során számos furcsa figurával is kapcsolatba kerülünk majd, közöttük található egy cuki béka, valamint a súlyosan depressziós Halál. Mindebből persze az is kiderül, hogy az alkotók nem veszik magukat komolyan, verbális és képi humorforrásra is bőven lehet számítani. A játék a jelenlegi állás szerint egy szűk év múlva jelenhet meg, ennek többek között az is oka, hogy kézzel rajzolt, digitálisan színezett alkotásról van szó. Az A Twisted Tale PC, Mac és Linux rendszerekre készül el.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5