Disco Elysium – The Final Cut – Immár fizikai kiadásban is az ünnepek előtt

Szerző: Game One Admin

2021.11.24.

Nem kell aggódnunk, az iam8bittel együttműködve a Skybound Game lehetővé tette, hogy az ünnepi időszakban elmerülhessünk az utóbbi idők egyik legkülönlegesebb, egyben úttörő és többszörösen díjnyertes nyílt világú szerepjáték végleges kiadásában.

Lássuk, milyen újdonságokat nyújt a felhasználóknak a The Final Cut kiadás. Immár Revachol lakói bizony, mint professzionális szinkronnal szólalnak meg, nem kevesebb, mint 1 millió szót rögzítettek, a világ különböző tájairól származó szinkronszínészekkel. Számos új politikai nézetet tartalmazó küldetést adtak hozzá a korábbiakhoz, eddig ismeretlen terepekre látogathatunk el és számos újabb emlékezetes arccal ismerkedhetünk meg. Tovább finomították a játékmenetet és jókorát rádobtak az újrajátszhatóságra is.

Minden 40 dolláros (14.000 Ft) kiskereskedelmi példány tartalmaz egy 45×60 centis posztert és egy digitális kóddal letölthető több, mint 190 oldalas művészeti albumot. Aki nem érné be a sima kiadással és a 250 dolláros gyűjtői kiadásra akar elszórni egy vagyont, az király Layers of the Id dobozban juthat hozzá az eszenciális gyönyörhöz. Egy kézzel festett Mid Totem szobor, egy 190 oldalas korábban kiadatlan műalkotásokat és történeteket tartalmazó keménykötésű művészeti album, egy megfordítható borítós fizikai kiadás a játékból, ami egy elegáns táskában lapul, és Martinaise, azaz a játszótér szövet térképe lapul a vörös dobozkában.

A PlayStation 4 és Xbox One fizikai kiadások már elérhetőek és teljesen ingyenesen frissíthetjük őket a PlayStation 5-ös vagy Xbox Series X-es verziókra.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5