Késik a Samsung Gaming Hub

Szerző: R4bbit

2022.03.31.

A Samsung idei megújult tévékínálata olyan LCD, Neo QLED és OLED tévéket tartalmaz, amelyek a Tizen operációs rendszerre támasztott Smart Hub felületet használják. Az új felület a korábban alkalmazott sávos megjelenítés helyett, minden funkciót és szolgáltatást egyetlen kezdő képernyőre gyűjt össze. A felület jól elkülönített kategóriákat kínál, a Media oldalon található az összes szórakoztatással kapcsolatos funkció, míg az Ambient mód a dekorációval összefüggő szolgáltatásokat rejti, a sokak által várt Gaming pedig a játékosokat hivatott megszólítani.

“A Gaming Hub egy új játék-streaming platform, amely összekapcsolja a hardvert és a szoftvert, hogy zökkenőmentes játékélményt biztosítson. Nincs szükség letöltésre, nincs szükség tárhelyre. Megállapodást kötöttünk az NVIDIA GeForce NOW, Stadia és Utomik szolgáltatásokkal, így kínálatuk közvetlenül is elérhető lesz a támogatott készülékeken. Az új platform még az éven elérhetővé válik a legújabb Samsung tévéken.” – áll a Samsung hivatalos közleményében.

A szolgáltatás a korábbi információk szerint nyáron indult volna, azonban ezt a közelmúltban módosították, tehát a Media és Ambient módok azonnal elérhetők lesznek, azonban a Gaming Hub várhatóan csak később, valamikor az utolsó negyedévben élesedik. A szolgáltatás ráadásul egyes régiókban nem is lesz hozzáférhető, így vásárlás előtt mindenképpen érdemes csekkolni az elérhetőséget. A Samsung tájékoztatása szerint a régebbi modellekre nem tervezik bevezetni az új rendszert és a kapcsolódó szolgáltatásokat.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5