Pro Cycling Manager 2022 – Újra terelgethetjük a kerekes csapatokat

Szerző: Game One Admin

2022.04.04.

A Pro Cycling Manager egy más megközelítésből hozza el nekünk a kerékpározás világát, a csapatvezetői képességeinket kamatoztathatjuk, persze a valós idejű versenyzést sem mellőzve. Az edzési és verseny stratégiánkat 260 verseny 680 szakaszán lesz lehetőségünk kidolgozni és győzelemre juttatni a csapatot, természetesen a Tour de France 21 hivatalos szakasza sem maradhat ki a Pro Cycling Manager 2022-ben.

A játék kap egy új tehetségkutató rendszert, melyben az ügynökeink fejleszthetik saját képességeiket és megszabhatjuk, hogy mely területekre koncentráljanak és milyen típusú fiatal tehetségekre koncentráljanak. Az új versenyzők kutatása terén egy hat csillagos osztályozási rendszert vezettek be és a legfiatalabb kerékpárosok már 16 éves kortól elérhetőek lesznek. A leigazolt versenyzőinket plusz munkával még be is kell integrálnunk a csapatunkba, hogy a fejlődése a lehető legoptimálisabb legyen.

A korábbi játékokban tapasztalt viselkedési rendszert, amit az ellenfelek képviseltek most egy újabb dinamikusabb megoldásra cserélték, ezzel téve még izgalmasabbá a sportága menedzselését. Újra szabták a kezelő felületet és a menürendszert, és a kerékpárosok kapcsán új statisztikákat is kapunk, az elért eredmények és képességeink listája mellett. Nem utolsó sorban pedig már két sportoló tulajdonságainak összehasonlítására is lesz lehetőségünk. 70 csapatot fog tartalmazni a játék és olyan profi csapatokat menedzselhetünk, mint Team Jumbo-Visma vagy a Groupama-FDJ.

A Pro Cycling Manager 2022 szintén a Nacon és a Cyanide Studio gondozásában, a Tour de France 2022-vel egy időben fog érkezni június 9-én PC-re.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5