Asterigos: Curse of the Stars – Kalandok az átkok földjén

Szerző: R4bbit

2022.04.22.

Az Acme Gamestudios stílusos akció-szerepjátéka az ókori római és görög mitológiára építkezik, s egy varázslatokkal és csodákkal teli városállamban játszódik.

Játékosként a Northwind Légió fiatal harcosát, Hildát fogjuk alakítani, aki elveszett apja nyomát követve kerül Aphes környékére. A játékot soulslike elemek és dinamikus harcrendszer jellemzi, karakterünk és felszerelésünk a modern szerepjátékoknak megfelelően fejleszthető. Bár a görög és római stílusjegyeket villantó város első pillantásra barátságosnak tűnik, hamar kiderül semmi nem az aminek látszik.

Az ígéretek szerint hatvan különböző ellenféltípus és huszonkét egyedi góré vár bennünket, utóbbiak mind saját harci jellemzőkkel rendelkeznek. Arzenálunk közelharci és távolsági fegyverek alkotják, ezek rugalmasan társíthatók egymáshoz, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban fekvő kombinációt.

A műfaj íratlan szabályait követve számos gyűjthető tárgyat kapuk, felszedhető dokumentumok és bejegyzések segítenek elmerülni a város nem éppen makulátlan múltjában és megérteni a jelen eseményeit. Az Asterigos: Curse of the Stars idén ősszel jelenik meg régi és újabb generációs konzolokra, valamint asztali gépekre.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5