Hajtható monitorral toppant az OLED piacra a Corsair

Szerző: R4bbit

2022.08.29.

Azután, hogy az LG bemutatta első 240 Hz-es OLED monitorát a Corsair is előrukkolt valami izgalmassal, azok számára akik nem tudják eldönteni lapos vagy ívelt monitort használjanak.

A Xenoen Flex 45WQHD240 igazság szerint ugyanazt az panelt használja, mint az LG bevezetőben említett modellje, csak éppen a srácok csavartak (majdnem szó szerint) kicsit a formulán. Kapunk egy negyvenöt hüvelykes ultraszéles 1440p OLED panelt, ami egy beépített motor segítségével akár 800R ívben is meghajlítható.

A specifikációs lap tanúsága szerint a monitor 240 Hz-es frissítési gyakoriságot, 3440×1440 képpontos felbontást, 21:9 képarányt kínál, a válaszidő 0,03 ms (g2g) vagy 0,01 ms lehet, míg a csúcsfényerő 1000 nit. A zavartalan használatot tükröződésmentes bevonat segíti, természetesen WOLED biztosította előnyök (pl. fekete szintek és pixelszintű fényerőszabályozás) is adottak. A beégés elleni rendszerben annyira bízik a gyártó, hogy három éves „Zero Burn in and Zero Dead Pixel” garanciát vállal a termékére. A készülék az Nvidia G-Sync és az AMD FreeSync Premium eljárásokat is támogatja. A pontos fogyasztói ár egyelőre nem ismert.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5