Logitech G Cloud Gaming Handheld – Októberben érkezik

Szerző: Game One Admin

2022.09.25.

Bár már tudjuk néhány hete a kiszivárgott képek alapján, hogy érkezik a Logitech felhős kézikonzolja, ami kénytelen kicsit a Steam nagyon hasonló Deckje után loholni, de azért elég nagy a piac, hogy két dudás is megférjen egy csárdában. Lássuk mit tud a Logitech G Cloud Gaming Handheld konzolja.

A Logitech G Cloud Gaming Handheld masinája 7 colos IPS multi-touch kijelzővel van szerelve, ami Full HD felbontásra képes 60 Hz-es képfrissítés mellett. A Wi-Fi-s, Bluetooth 5.1-es kütyü a szokásos vezérlőszervekkel van felvértezve, két analógkar, egy D-pad, négyes gombcsoport, két váll gomb és két ravasz, plusz pár funkciógomb. USB-C port is található a szerkezet alján, a hangzást pedig sztereó hangszórókon és egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozón keresztül közvetíti.

Az oprendszere Android 11-es használja ki a Qualcomm Snapdragon 720G Octa-core CPU (2.3GHz) processzor teljesítményét, a tárhelyet microSD kártyával tudjuk biztosítani, az energiát pedig egy 6000 mAh-s akkumulátor biztosítja. Alapból elérhető lesz a Google Play Áruház a konzolon, de leginkább Cloud Gamingre teremtették a vasat, így Xbox Cloud Gaming és a GeForce Now-n keresztül tengernyi játékkal verethetjük. Napra pontos megjelenési dátumunk még nincs, de a jövő hónapban már szállítják a boltokba Amerikában. Már most elő tudjuk rendelni kedvezményes 299,99 dolláros áron, de a fogyasztói ára 349,99 dollár lesz.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5