Beyond Good & Evil 2 – Megszerezte a Duke Nukem Forever acsit

Szerző: Game One Admin

2022.10.04.

Michel Ancel remek játékának a Beyond Good & Evilnek a folytatása valamilyen időhurokba kerülhetett, amúgy is kifejezetten divatos manapság, ugyanis folyamatosan csak késik és késik. Gondolhatnánk, hogy most is egy újabb halasztásról van szó, de mivel még körülbelüli megjelenési dátuma sem volt a második résznek, így nem nagyon van mit halasztani. Az azonban beszédes tény, hogy már nem a Duke Nukem Forever a csúcstartó egy bizonyos kategóriában.

Igen, már a Beyond Good & Evil 2 a legrégebb óta fejelsztett AAA játék a videojátékok történelmében. Úgy száguldott el Duke Nukem laza 5156 napig tartó fejlesztési időszaka mellett, hogy Duke azt se tudta mondani Jade-nek, hogy Shake it, Baby! Míg a Duke Nukem Forevert 1997-ben jelentették be és 2011-ben jelent meg katasztrófális formában, addig a Beyond Good & Evil 2 2008-ban jelentették be és fingunk sincs a megjelenésének tervezett évéről sem. A harmadikszemélyű akció-kalandban oknyomozó riporter főhősünkkel, Jade-el, aki egy ellenálló mozgalommal küzd az idegenek ellen.

A Beyond Good & Evil 2 első bejelentése óta hosszabb idő telt el, mint a Duke Nukem Forever bejelentése és megjelenése között, akik akkor látták és játszottak az első résszel, azok mára már felnőtt család apák, néhány korábbi fejlesztő pedig odáig merészkedett, hogy azt mondták a Beyond Good & Evil 2 végleg törölve lesz. A félelmeket tovább fokozta, hogy amikor mutattak valamit a játékból, akkor a rajongók nem nagyon értették, hogy mi történt régi kedvencükkel. A nyílt világú akciójáték stílussal a mai trendekhez próbálnak igazodni, mintsem egy igazi folytatást készíteni a remek klasszikusnak. Pedig nemrég kapott a projekt egy új vezető írót a történet kapcsán, aki korábban a Saints Row szérián dolgozott, így reméljük a legjobbakat a Beyond Good and Evil 2 kapcsán.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5