Kiadatlan NES játékok bukkantak fel a semmiből

Szerző: Game One Admin

2022.10.13.

Az eBay számos ritka kincs lelőhelye, a mai napig rá lehet bukkanni félelmetes retró gyöngyszemekre, de ami most történt az merőben egyedülálló. Két máig kiadatlan Nintendo Entertainment System cím bukkant fel a kínálatban, melyek valódi értékét és az eladási árát is még csak találgatják, de reméljük megbízható kezekbe kerülnek ezek a gyöngyszemek.

A Battlefields of Napoleon egy prototípus kazettája eredeti csomagolásban, míg a másik a Rare fejlesztése és a Nintendo Power Glove játék demóját rejti. A Napoleon egy valós idejű stratégiai játék és japán változatát Napoleon Senki néven elérhetővé tették a Famicomra annakidején, de a szigetországon kívül most először tűnt fel. Ez a mostani verzió a kész játék, tényleges fájlokat tartalmazza, amelyeket a Nintendónak küldtek megjelenés előtt. Ezekből tökéletes digitális változatokat lehet készíteni, ráadásul már a csomagolása is készen van.

A Rare játéka pedig még az akkori E3 kiállításra készült, akkor még Consumer Electronics Show néven futott, de sosem jelent meg végül. Paul Byford, a programozója egy kirakós játékként hivatkozik rá és egy kézzel kellett gesztikulálni a feladatok megoldásához, mint mikor egy kulccsal kinyitunk egy zárat. A Video Game History Foundation mindent megtesz az egyedi NES játékok megszerzésének érdekében. 

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5