Razer Wolverine V2 Pro – Izgalmas DualSense alternatíva

Szerző: R4bbit

2022.11.13.

A Razer napokban bemutatott új kontrollere a PS5 DualSense vezérlők funkció gazdagságát szabad testreszabási lehetőségekkel kombinálja.

A vezérlőt hivatalos PlayStation licencprogram keretében fejlesztették, tehát a Sony figyelemmel kísérte és jóváhagyta a tervezési fázisokat, ami többek között abban is megmutatkozik, hogy a Wolverine V2 Pro funkciókban sokkal gazdagabb, mint a rivális konzolhoz készített új vezérlő. Az eszköz a Hyperspeed Wireless (2,4 GHz) átviteli technológiát használja és a gyártó ígérete szerint a kapcsolók prémium tartósság jegyében lettek válogatva. A kontroller a rugalmasan testreszabható (pl. a triggerek jellemzői állíthatók) így jobban igazodnak az eltérő játékstílusokhoz.

Az eszköz alsó részén hat darab, szabadon konfigurálható gomb kapott helyet, amire bátran kioszthatók a leggyakrabban használt funkciók. A Wolverine V2 Pro kompromisszum nélkül képes összedolgozni a Windows operációs rendszerekkel, beleértve az Xbox konzolokat. A minőségnek persze ára is van, a Razer kétszázötven dollárt vesz ki a zsebéből annak, aki az új kontrollerre vágyik.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5