Operatőr/Vágó/Cikkíró – Új munkatársait keresi a GameOne.hu csapata

Szerző: Game One Admin

2022.11.16.

Csapatunk eljutott arra a szintre, hogy szeretne tovább lépni és még több minőségi tartalmat készíteni olvasóinak. A jövőben a friss információk és tesztek mellett nem csak a cikkek témakörében, de videos fronton is új műsorokkal szeretnénk jelentkezni, így csapatunkba tehetséges és lelkes új kollégákat keresünk, akik a közösségi média területein is magabiztosan tudják képviselni csapatunkat és szellemiségünket. Dolgozz velünk a valaha létezett legjobb videojáték magazin megteremtésén.

A GameOne.hu csapata keresi új munkatársát. Az ideális csapattag ért a videókészítéshez, kreatív ötletekkel dobja fel a forgatásokat és a rögzített anyagokat meg is vágja. Jártas az After Effects rejtelmeiben és kreatív arculati megoldásokkal járul hozzá a videók modern dizájnjához. A legfontosabb pedig, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezzen a videojátékok, konzolok és a PC-s hardverek területén. Fontos, hogy legyen gamer PC-je és konzoljai, valamint kifejezetten jó íráskészséggel és helyesírással legyen megáldva. Középfokú angol nyelvtudás és B kategóriás jogosítvány sem hátrány.

Az alapbérezésen felül projekt alapú jutalékot tudunk biztosítani, valamint home office-ra is van lehetőség. Legyél részese egy szuper gamer projektnek és építsünk együtt egy unikális videójáték magazint.

Önéletrajzodat az info[kukac]gameone[pont]hu címre várjuk.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5