Következő évre hajózik át a Forever Skies

Szerző: R4bbit

2022.11.18.

A lengyel Far From Home léghajókat felvonultató poszt-apokaliptikus túlélő-játékát a következő évre halasztották. A döntés mögött az októberi Steam Next Festen bemutatott demóra érkező visszajelzések állhatnak. A fejlesztők szerint annyi konstruktív vélemény érkezett, hogy azokat szeretnék minél jobb minőségben beilleszteni a játékba, ehhez azonban több idő kell.

A stúdiótól származó infók szerint a demóra hozzávetőleg nyolcvanezren próbáltak rá, a visszajelzések alapján a fogadtatás kifejezetten pozitív volt, de azért a játékosok számos hiányosságra is fényt derítettek. A Forever Skies egy ökológiai katasztrófa sújtotta Földön (illetve felette) játszódik. A talajt vastag mérgező porréteg borítja, ezért játékosként egy többek között lakótérként és kutató bázisként funkcionáló léghajóban élve kell az ellenséges környezetben túlélni.

A léghajó természetesen fejleszthető, erőforrásokat kell felkutatni, tudományos kutatásokat végezni, új és feledésbe merült technológiákat használva kell majd megteremteni egy élhető közeget. Az elpusztult földi infrastruktúra rengeteg felfedezni valót kínál, a nyersanyagok vagy hátrahagyott java begyűjtése azonban nem egyszerű és veszélytelen feladat.

Az alkotók szeretnék minél jobba kihangsúlyozni, hogy a túléléshez elengedhetetlen a tudományos megközelítés, semmit nem kapunk készen, ami folyamatos fejlesztésre ösztönöz bennünket. További cél a megjelenésig, hogy a por alatti világ minél érdekesebb legyen, illetve további helyszínek játékba illesztése is tervben van. A jelenlegi állás szerint a játék korai változata 2023 első negyedévében várható. A Forever Skies újgenerációs konzolokra, valamint Windows és Linux rendszerekre készül el.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5