Prémium DLC lesz a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Szerző: R4bbit

2022.11.20.

A Cyberpunk 2077 feltámadását követően a CD Projekt RED bejelentette, majd a közelmúltban megerősítette a címszereplő kiegészítővel kapcsolatos összes fontos információt.

A Cyberpunk 2077 katasztrofális indulása arra kényszerítette fejlesztő-kiadót, hogy átértékelje megjelenés utáni terveit. A stúdiónak végül sikerült alaposan kipofoznia a játékot és jelentősen megváltoztatni annak megítélését, viszont a javítások mellett nem volt lehetőség a betervezett (több kisebb és egy többjátékos) tartalmi bővítésekre. A pozitív változásban nagy szerepe volt a a Cyberpunk 2077: Edgerunners animének, aminek bemutatója után röviddel megtriplázódott a játékosok száma.

A Phantom Liberty kiegészítőben visszatér Johnny Silverhand, a hosszát feszegető kérdésekre a The Witcher harmadik részéhez toldott Blood and Wine került szóba. Bár a CDPR megerősítette, hogy a Phantom Liberty lesz az egyetlen tartalmi kiegészítő, azonban ez nem jelenti, hogy az univerzumot hanyagolni fogják. A stúdiónak számos projekt van a tarsolyába, ezek között található példaként a Project Orion, ami a Cyberpunk 2077 folytatása lesz. A Phantom Liberty megjelenése 2023-ban várható.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5