The Callisto Protocol – Decemberi börtön horror

Szerző: Game One Admin

2022.11.21.

A Striking Distance Studios zseniálisan időzít és megelőzi az Electronic Arts 2023-ban érkező Dead Space felújítását, ami első nekifutásra el fog vérezni a számtalan újdonságot felvonultatni The Callisto Protocollal szemben. Isaac Clarke ráncfelvarrva ugyanazt az USG Ishimuras történetet fogja elmesélni, amit már 2008-ban átélhettünk, így jókora hátrányból indul Jacob Lee-vel szemben.

A The Callisto Protocol már-már annyira jónak ígérkezik, hogy a trailerei alapján megkínálnánk egy év játéka díjjal. A játékmenet nyújtotta különlegességeken felül a prezentációra is komolyan rámentek, a főszereplőnket nem más, mint Josh Duhamel kelti életre (Boys), de Dani Nakamura karakterét Karen Fukuhara, míg Leon Ferrist Sam Witwer személyesíti meg. Történetünk 2302-ben a Jupiter holdján, a Callistón fog játszódni, azon belül pedig a Black Iron börtön falai között, ahol egy ismeretlen járvány kezdett pusztítani.

A The Callisto Protocol rajongói számára újabb információkat rejthet a Helix Station névre hallgató podcast sorozat ötödik része, melynek sztárjai nem kisebb nevek lesznek, mint Gwendoline Christie és Michael Ironside. A The Callisto Protocol előzményeiről lesz benne szó, mikoris két fejvadász busás fejpénz reményében a Jovian rendszerbe kényszerülnek a Helix állomáson szembesülni a legdurvább borzalmakkal.

További finomságokat is kapnak még a The Callisto Protocol szerelmesei, ugyanis a Striking Distance Studios csapata készített egy háromrészes doku sorozatot a horror mestereivel, Mastering Horror címmel. A harmadik epizódban Glen Schofield mellett olyan horror pápák szólalnak meg, mint Alec Gillis, The Newton Brothers, Sean Cunningham, Robert Kirkman és Tom Savini. A The Callisto Protocol 2022 december 2-án érkezik PC mellett természetesen konzolokra is.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5