Amnesia: The Bunker – Föld alatt folytatódik a rettegés

Szerző: R4bbit

2022.12.05.

Az Amnesia mögött álló Frictional Games sandbox formában folytatja a szériát, mert szerintük így szabadabb kezet adhatnak a játékosoknak és a kaland jobban igazodik majd a különböző játékstílusokhoz.

Rossz nyelvek szerint a nyílt világgal a srácok lerúgták magukról a kötött forgatókönyvvel járó terheket, míg a Frictional azt állítja ezzel a megoldással állandósul a fenyegetettség érzése, ami jótékony hatással van a hangulatra. A felvázolt story-board szerint fegyverrel és lámpával felszerelve egy első világháborús bunkert fogunk keresztül-kasul bejárni, különösebb megkötés nincs, bár a felszíni kalandozásokkal szemben a föld alatt azért korlátoltabb játéktérrel lehet majd számolni.

A zavarodott főhősre természetesen egy túlvilági lény (vagy lények) fog vadászni, a feladatoknak és rejtvényeknek többféle megoldása is lesz. Az alkotók az ígéretek szerint új szintre emelik a sorozatban megismert játékelemeket, döntéseink hatással lesznek a későbbi eseményekre, így minden újrajátszás friss kihívásokat tartogat majd. A játék előre láthatóan 2023-ban jelenik meg PlayStation és Xbox konzolokra, valamint (Steam és Epic Games Store) PC-re.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5