Sztárparádét ígér az Ingame Studios új játéka

Szerző: R4bbit

2022.12.09.

A Crime Boss: Rockay City című játékban egy bűn szindikátus felfuttatása lesz a feladat, a város királya címért folytatott versenyben számos ismerős arccal fogunk összefutni.

Az 505 Games gondozásában érkező alkotás a kilencvenes évekbe repít vissza bennünket, a főszereplő Travis Baker (Michael Madsen) Rockay City alvilágának trónjára pályázik, aminek érdekében semmilyen eszköztől nem riad vissza. Céljaink eléréséhez számtalan fő és mellékküldetésen kell árverekedni magunkat, ehhez persze társakra is szükségünk lesz, akik rövidebb-hosszabb ideig, önként vagy kényszer hatására tartanak velünk.

A mellékes szereplők megformálását sem bízták a véletlenre a srácok, ugyanis olyan színészek vállaltak szerepet a játékban, mint Kim Basinger, Danny Glover vagy Michael Rooker, de Vanilla Ice és Danny Trejo felbukkanására is számítani lehet, mint rivális bandavezérek, illetve Chuck Norris is tiszteletét teszi egy testhezálló szerepben. A kaland szólóban vagy kooperatív is játszható lesz, az eddig látottak érdekes kalandot ígérnek. A GTA találkozni a Payday, mi sülhet el rosszul?

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5