Cuphead – 5 év után fizikai alakot ölt

Szerző: Game One Admin

2022.12.11.

A Studio MDHR és az iam8bit, a Skybound Gamesel közösen valóra váltják minden Cuphead rajongó álmát és a digitális megjelenés mellett különböző gyönyörű fizikai kiadások formájában is elérhetővé teszik a zseniális dizájnnal megáldott, különleges alkotást.

Az alap kiadást, ami tartalmazza a Delicious Last Course DLC-t is, valamint hat gyűjthető vicces Cuphead kártyát, egy Cuphead Club tagsági kártyát és a Studio MDHR exkluzív művészeti lapját, mindössze 39,99 dolláros áron szerezhetjük majd be. Ennél jóval durvább, igaz az árát tekintve is húzósabb a Collectors Edition tartalma, ugyanis 200 dollárért már kapunk egy igazi kézzel készített marionett babát, amit a prágai Rici Marionettes legendás kézművesei alkottak (egy dögös függönyös dobozban érkezik), egy széthajtogatható Inkwell Isles térképposzter, és egy igazi kallantyúval tekerhető zenedoboz.

Már 5 éve, hogy lenyűgözött minket a zseniális látványvilágával és hangulatával Cuphead és Mugman kalandja és Inkwell szigetének kihívásai. A játék zsenialitásáról árulkodik, hogy még egy Netflixes sorozat is köthető hozzá. Az igazán nagy rajongók a zenéjét kétféle verzióban is beszerezhetik, ugyanis a Delicious Last Course 2xLP vinyl és a Cuphead 2xLP vinyl újrakiadásokat kapnak. Kristofer Maddigan zeneszerző munkái mellett gazdagabbak lehetünk három Studio MDHR receptkártyával és egy 18 x 24″-os kihajtható poszterrel is, ráadásul mindezt 1930-as évekbeli csomagolásban szerezhetjük be (de digitálisan is letölthetjük a zenei anyagokat). Az alap lemezes kiadás már elérhető, de az extra kiadásokat még csak előrendelni lehet és tavasszal szállítják majd.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5