Marvel’s Avengers – Nincs több támogatás, de minden játékmód aktív marad

Szerző: R4bbit

2023.01.21.

A Crystal Dynamics és a Square Enix közel három évvel a megjelenés után megvonja a hivatalos fejlesztői támogatást a játéktól, derült ki a stúdió egy blogbejegyzéséből. Az utolsó frissítés (2.8 verzió) március 31-én érkezik, szeptember végén pedig hivatalosan is vége a dalnak.

Öröm az ürömben, hogy bár a fejlesztői támogatás megszűnik, az egyjátékos és a többjátékos módok továbbra is elérhetőek lesznek. Az utolsó (2.7) frissítéssel Winter Soldier és a Cloning Lab Omega-Level Threat került a játékba, az utolsó javítás már csak az egyensúlyi problémákra igyekszik megoldást szolgáltatni. A márciusi frissítés után nem lesznek megvásárolható kreditek, a felhalmozott egyenlegeket játékon belüli erőforrásokká alakítják, amelyek a kalandokat fogják segíteni.

A rajongók által feszegetett kérdések között van, hogy miként fogják kezelni a fizetős tartalom-csomagokat, ezzel kapcsolatban az alkotók azt írták, hogy „minden Marketplace, Challenge Card és Shipment kozmetikai tartalom ingyenesen elérhetővé válik az összes játékos számára”. A döntést állítólag hosszas megfontolás után hozták meg, a leállítás mellett szólt többek között a játék vegyes fogadtatása, illetve hogy a Crystal Dynamics a jövőben más projektekre (helló Tomb Raider) szeretne fókuszálni.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5