Hogwarts Legacy – Egy legendás helyszínnel kevesebb

Szerző: Game One Admin

2023.01.24.

A nem is annyira sokára megjelenő Hogwarts Legacy az eddigi legnagyobb Harry Potter témájú játéknak néz ki. Igaz nem a filmek idején, hanem egy picit korábban fog játszódik, de így is rengeteg ismerős helyszínen barangolhatunk majd, így a Harry rajongók tuti el lesznek idén kényeztetve.

Ahogy közelítünk az alkotás február 10-ei megjelenéséhez, úgy találhatjuk magunkat szembe egyre több szivárgással is. Az egyik legfrissebb, amely egy artbook oldalát fotózta le, azt forszírozza, hogy egy nagyon híres helyszínt sajnos nem járhatunk majd be a játék során. Igen, ezen szivárogtatás szerint a Titkok Kamrája tabu lesz számunkra.

Ezek alapján kezdetben még nagyon gondolkoztak rajta, hogy igazán bele kéne rakni ezt is az alkotásba, azonban a szivárgás tanúsága szerint bizonyos problémákba ütköztek vele kapcsolatosan, ami végül azt eredményezte, hogy egyáltalán nem is került bele. Így sem kell azonban bánkódnunk, hiszen ezen kívül rengeteg ismerős helyszín és karakter fog majd visszaköszönni a kaland során.

Pár hét és saját magunk is megbizonyosodhatunk róla, hogyan is sikerült az alkotás. Az új infók szerint nem lesz probléma a játékidővel sem, mert a fejlesztők a fősztorira 35 órát ígérnek, míg a 100%-os teljesítésére 70 órát is rászánhatunk az életünkből. Bár maga J.K. Rowling egyáltalán nem közreműködött a projektben, azonban a fejlesztők ígérete szerint a csapatával szorosan összedolgoztak, így reményeink szerint egy minőségi alkotást foghatunk majd a kezeink között.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5