The Witcher 3 – Érkezik a felújított lemezes kiadás

Szerző: Game One Admin

2023.01.24.

Ha nem is egy teljes remaster verziót kapott a CD Projekt RED-től a méltán híres és imádott The Witcher 3, azonban így is jelentősen sikerült felújítaniuk a sikert sikerre halmozó alkotást. Tartalomban olyan sokat már nem kaptunk hozzá, viszont látványban annál többet tudtak hozzáadni.

Kell azonban hozzá bőven erőforrás, hiszen ugyan sikerült elhozni Ríviai Geralt világába az RTX támogatást, viszont ez szokásosan eléggé megterheli még az RTX 30-as szériájú kártyákat is. A tartalom kapcsán ki kell emelni, hogy elérhetővé vált szörnyölő hősünk Netflixes páncélja is, amit egy új küldetés során fogunk tudni megszerezni magunknak.

A CD Projekt RED a jó digitális fogadtatás után most kedvez a fizikai változat rajongóinak is. Nem is kell már ugyanis olyan sokat várnunk és végre a boltok polcain is elérhető lesz ez a minden eddiginél teljesebb változat. A PlayStation 5 és az Xbox Series felhasználói tehát örülhetnek, hiszen így a játék már sokkal jobban ki fogja használni a gépük erejét. A Sony masináján már a haptikus visszajelzést és az adaptív trigger támogatást is elhozza ez a verzió.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5