Még idén érkezhet a PS5 Pro?

Szerző: Game One Admin

2023.01.25.

A sima PS5 gyártását sem sikerült eddig 100%-osan megoldani, azonban egy szivárogtató szerint a Sony még idén forgalomba szeretné hozni a PS5 Pro-t. Elég hihetetlenül hangzik ez, hiszen semmi előjele nem volt a dolognak.

Ráadásul egészen extra specifikációkról beszélnek, hiszen a francia Phonandroid szerint vízhűtéssel fog érkezni. Párakamrát ugyan már láthattunk konzolokon, azonban ez ebben a szegmensben egészen új lenne. A hűtési gondok körül felröppent hírek alapján azonban nem lenne meglepő, ha a japánok eltávolodnának a folyékony fémtől és más tájékon keresnének megoldást. Sok iparáig szakértő szerint azonban egészen más eszköz fog még idén érkezni a japánoktól.

Több, a gyártásra rálátó ember mondta ugyanis, hogy lassan itt az ideje a PS5 Slim-nek. Ezt főleg azzal indokolták, hogy a Sonynak irreálisan magasak a költségei az előállítás során a két fajta változat miatt. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ettől a géptől kezdve mindegyik digitális lesz és egy külső lemezmeghajtót lehet majd csak rácsatlakoztatni.

Sajnos ha lehet hinni ezeknek a híreszteléseknek, akkor nem lesznek kompatibilisek az eddigi digitális eszközökkel. Érdekes lépés lenne ez a japánoktól, azonban sokkal inkább elképzelhető, mint hogy kiadjanak egy Pro konzolt. A PS5 erejével ugyanis olyan kifejezetten nagy baj nincsen, maximum a PSVR2 miatt lenne elképzelhető ez a lépés. Teljesen más a leányzó fekvése azonban akkor, ha a Microsoft is tervez valami hasonlót és ők szeretnének hamarabb lépni ebben a szegmensben.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5

Címkék: , , ,