Nem volt nagy durranás az első Developer Direct

Szerző: Game One Admin

2023.01.26.

Az Xbox és a Bethesda az éjszaka folyamán tartotta meg az eddigi első Developer Direct előadásukat. Volt itt minden a játékmenet videóktól elkezdve a megjelenési dátumokon át egészen egy teljesen új bejelentésig.

A Mojang és a Blackbird Interactive által gondozott PVP, a Minecraft Legends megjelenési dátumot kapott, amit így már tudhatunk, hogy Április 18-án fog majd érkezni PS4, PS5, PC, Xbox One és Series konzolokra.

Még mindig nem kaptunk végleges dátumot a Forza Motorsport új kiadására, azonban egyre több tartalmat láthatunk már a Turn 10 Studios autósportos játékáról. Elméletileg több, mint 500 autós flottát kapunk, bizonyos eszközökön 4K 60 Fps Ray-Tracinggel.

Májusban érkezik a már annyira sokak által várt Redfall is. Az Arkane új alkotása egy olyan FPS, amelyben túlélőkkel kell majd vámpírokkal küzdenünk. Mindezt megtehetjük Xbox Series konzolokon és PC-n is.

Volt egy meglepetés megjelenés is, ugyanis a Microsoft a szokásához híven ide is időzített egyet. A Hi-Fi Rush a Tango Gameworks új alkotása, amely messzire elvándorol a The Evil Within világától. Már le is tudod tölteni a Game Pass-ből PC-re és Xbox Series konzolokra.

A ZeniMax Online Studio MMO-ja, a The Elder Scrolls Online egy új fejezetet kap még idén. A júniusban érkező Necrom visszavezeti a játékosokat Morrowind földjére és annak is a felfedezetlen keleti régióiba. Egy új játszható kasztot is hoz, amely az Arcanist lesz.

 

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5