A Naughty Dog nem csinál több Uncharted játékot

Szerző: Game One Admin

2023.01.27.

Neill Druckmann nem is olyan régen elmondta, hogy a Naughty Dog-tól egyelőre nem várható új Uncharted játék. Ide gyorsan zárójelbe hozzátennénk, hogy rengeteg pletyka szól egy következő részről. Ha nem is a ND-tól, akkor inkább a San Diego-ban felállított csapattól.

A The Last of Us is egy picit ebben a cipőben jár, hiszen Druckmann szerint akkor készül következő rész, ha megfelelő ötleteket találnak hozzá és mindenki a stúdióból úgy gondolja, hogy megéri. Nincs a fejlesztőkön semmi nyomás a Sony felől, hiszen szerinte támogatják őket bármiben, amit jónak éreznek és rajonganak iránta. Értek mér el ehhez elég sikert.

Habár a Naughty Dog tényleg úgy látszik nincs nyomás alatt ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek a játékok halottak. A The Last of Us-ból most fut a sorozat és az Unchartedből is készült már film. Hatalmas sikerek voltak ezek az alkotások és nagyon nehéz azt elképzelni, hogy ne folytassák őket valamilyen úton-módon. A Sony-nak kellenek jól fogyó exkluzívok és ezek bizony azok.

Hogy milyen alkotás fog majd érkezni, azt nehéz megmondani. Azonban így szinte már biztos az, hogy a Naughty Dog nem fog se The Last of Us-t, se Uncharted-et készíteni. Ezek mindenképpen nagyon jól fogyó és jó értékelésű címek voltak. Nagy kár lenne, ha nem látnánk többet.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5