Far Cry 7 a láthatáron

Szerző: Game One Admin

2023.01.29.

Az Insider Gaming mostani riportja szerint készül már a Far Cry 7 a franciáknál, és a Ubisoft egy multiplayer részen is dolgozik. Kevés még az információ bármelyikről is, azonban lássuk miket is tudhatunk most ezekről.

Ezek az alkotások egy ideig az információk szerint egy munkacím alatt készültek, azonban az idők során szétváltak és a már két külön epizódként érkeznek. Mind a kettő még nagyon korai fázisában van a fejlesztésnek. Amíg egy címként készültek, addig a Project Talisker név alatt futottak.

A Far Cry 7 jelenleg Project Blackbird néven emlegetett a stúdión belül, míg a készülő multiplayer részre Project Mavericként hivatkoznak. Mind a kettő készülő felvonásban elég erősen benne van a Ubisoft Montreal keze is. Két forrás is beszélt ezekről, akik természetesen nem szerették volna, ha személyazonosságuk kiderül.

A multiplayer változat több hatalmas változáson esett át az elmúlt évben. Az Insider Gaming információ szerint az alaszkai vadonban játszódik és egy picit az Escape From Tarkovra hasonlít. Igaz lehet az információ, ugyanis az ezeket szolgáltató portál szerint még képernyőfotók is a birtokukba kerültek róla. Ezeken látható a loot rendszer, a kimentési zónák és sok egyéb még.

A Far Cry 7-ről – vagy hívják bárhogyan is a következő felvonást majd – még kevesebbet tudhatunk. Belső információk szerint valamikor 2025 őszére várhatjuk az alkotást, azonban még így is belekalkulálták, hogy bőven csúszhat. Az információk hitelesítésére megkeresték a Ubisoftot is, aki nem kommentálta az ügyet.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5