A Forza Motorsport nem fog már natívan Xbox One-ra érkezni

Szerző: Game One Admin

2023.01.30.

A redmondiaknak egy sokaknak fájó döntést kellett meghozniuk az elöregedő Xbox One hardver és a következő generációs látványvilág között. Ez sokaknak nem fog tetszeni, azonban sajnos már nagyon érett ez a döntés.

A nem is olyan régen tartott Devolver Direct keretei között már mélyebb betekintést nyerhettünk a Turn 10 készülő új Forza játéka kapcsán. Rengeteg új alkotásnak megtudtuk a megjelenési idejét, ilyen volt többek között a Redfall, a Minecraft Legends, vagy a The Elder Scroll Online új kiegészítője. A Forza nem tartozott ezek közé, ugyanis annyit tudhattunk ezzel kapcsolatosan meg róla, hogy valamikor 2023-ban foghatjuk majd kézbe.

A deep dive-ban egy dologról nem volt szó és mégpedig arról, hogy melyik gépekre érkezik. Most egy blogposztban megosztott információnak köszönhetően már ezt is tudhatjuk. Xbox Series gépekre és PC-re natívan, míg Xbox One eszközökre a felhőből lesz elérhető – feltéve, ha rendelkezünk Game Pass Ultimate előfizetéssel – auch.

Azért is volt erre szükség, mert a fejlesztők szerint a Forza Motorsport a kezdetektől az Xbox Series változatokra volt építve, hogy ki tudja azoknak használni a teljes erejét. A szivárgások szerint létezett ugyan egy kezdeti változat, amely még Xbox One-on is natívan futott, azonban az idők során elkaszálták ezt az ötletet, így tehát marad a felhős móka ezeken a gépeken.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5