Csúszik a The Last of Us Part I PC-s megjelenése

Szerző: Game One Admin

2023.02.05.

Nagyjából egy hónap múlva lett volna lehetőségünk először kipróbálni a The Last of Us Part I-et számítógépeken. Úgy néz ki a Naughty Dog új bejelentése kapcsán, hogy mégis egy picit többet kell rá várnunk.

Mint olyan sok dolognak manapság, a The Last of Us Part I PC-s verziójának sem sikerül tartani a előirányzott megjelenési dátumot. Eredetileg március 3-án lett volna lehetősége a felhasználóknak megcsodálni ezt a bámulatos alkotást számítógépeken is, azonban a fejlesztőknek egy picit több időre van szükségük ehhez, hogy a megfelelő minőségben érkezzen.

Ezért toltak rajta majd egy hónapot és már csak március 28-án kaphatjuk meg Ellie és Joel zombis kalandját. Még mindig jobb azonban ez, mintha egy optimalizálatlan valamit tártak volna elénk a fejlesztők. A Sony játékokkal szerencsére általában nincsen ilyen probléma, hiszen a számítógépes portok is egészen magas minőséget szoktak képviselni, megfelelő optimalizálással és kevés hibával.

A sorozat által felfokozott érdeklődésre tekintettel a lehető legjobb időben érkezik ez a port. Dobott a PlayStation-ös alkotások eladásain is, de így azok is hozzá tudnak majd férni ehhez az alkotáshoz, akik nem rendelkeznek a japánok gépével és teljesen új nevezőként indulnak ebben a világban. Ezt a hírnevet a Naughty Dog már csak egy bizonyos harmadik rész bejelentésével tudná űberelni…

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5