Kiszivárgott az új Dragon Age: Dreadwolf játékmenete!

Szerző: Game One Admin

2023.02.06.

Nagyjából 3 hónapja hallhattunk utoljára az alkotásról, amikor is az került felszínre, hogy végre alfa fázisába lépett az új Dragon Age fejlesztése. Most szerencsére újabb információk jutottak ki az internetre.

A szivárogtató megosztotta, hogy egy nagyjából 20 perces játékmenet videó van a kezében, ez az egész a Grey Warden erődben játszódik, Weisshauptban. Természetesen rengeteg textúra hiányzik még és nagyon sok helyen szellős az alkotás, hiszen még egy egészen korai verzióról beszélhetünk. Valószínűleg a skybox valami nagy elemet fog tartalmazni, ugyanis láthatóan azt még nem fejezták egyáltalán be. Aki bele szeretne nézni kicsit a Dragon Age gameplay-ébe, az ide kattintva megteheti.

A karakter, amit ebben irányítanak, egy tünde lovag. Nincs azonban egyedül, hiszen két társa segíti őt az ellenfelek gyilkolásában. Valószínűleg az összes karakter placeholder és nem így fognak kinézni a végleges alkotásban. A küldetés éppen az, hogy átharcoljuk magunkat a Darkspawn-on és eljussunk a könyvtárig. Ahogy ezen feladatunkkal haladunk felülről ránk fog támadni egy sárkány. Ez tovább fogja színesíteni a pályát különböző veszélyekkel.

Amikor végre elérünk a könyvtárhoz, becsukjuk a kaput, akkor jön már csak igazán a neheze. Ugyanis szemtől-szembe kerülünk magával a sárkánnyal. Valahogyan láncra kéne vernünk a teremtményt, azonban nem tudjuk meg a végét, hiszen még azelőtt befejeződik a kaland. Ahogyan láthatjuk tehát halad szépen ez is. Azt azonban nem sikerült kideríteni, pontosan mikor is érkezik.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5