Nagyot hibázhatott az Avalanche a Hogwarts Legacy kapcsán?

Szerző: Game One Admin

2023.02.09.

Elképesztően nagy sikernek örvend a Hogwarts Legacy. Mind a témája, mind maga a játék zseniálisan sikerült ezért egészen magas értékeléseket is kap a sajtótól. Rengeteg tatalom vár a felhasználókra a jövőben is, ezen a varázslatos helyen, azonban nem mindegy, hogy milyen platformon játszunk.

A probléma konkrétan az, hogy az előre beharangozott tartalmi bővítések elsőként a PlayStation játékosok számára lesznek elérhetők, ugyanis egy éves exkluzivitást élvez a Sony konzolja. Azonban úgy néz ki, hogy egyes felhasználók megtalálták ezeket a bővítéseket a PC-s változat fájljai között, innentől meg már sejthetjük, hogy csak idő kérdése és ezen a platformon is elérhetővé fognak válni.

Az enaske nevű Reddit felhasználó meg is találta a módját, hogy a számítógépes felhasználók számára is elérhetővé váljon ez a tartalom. A hogyanját itt most nem szeretnénk kifejteni, azonban a mentett fájlokban kell egy kicsit kutakodni és akkor sikerül ezt a hadműveletet végrehajtani. Nem igazán tudjuk azonban, hogy az Avalanche ki fogja-e ezt javítani a közeljövőben, vagy így marad a dolog.

A pozitív visszajelzések mellett rengeteg botrány is éri az alkotást, ugyanis néhány felhasználó már listázni kezdte azokat a streamereket, akik közvetítették a Hogwarts Legacy-t, ugye J.K. Rowling személye miatt. Nem hiányzik az Avalanche nyakába még egy ilyen ügy, szóval valószínűleg előbb vagy utóbb lépni fognak ebben a témában is.

 

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5