Játszható állapotban az Alan Wake 2!

Szerző: Game One Admin

2023.02.11.

Nem is annyira sokára végre megjelenik a Remedy zseniális alkotásának a következő felvonása, a legfrissebb jelentések szerint még elképzelhető, hogy ebben az évben várhatjuk. Ezek után sokkal aktívabb lesz a stúdió.

Több mint 13 éve már annak, hogy az első Alan Wake játékot a kezünkbe foghattunk, még Xbox 360 platformra. Ez még bőven annak az időnek a terméke volt, amikor a Microsoft is megpróbált beleállni az exkluzív tartalmakba. Később aztán ez elhalt és a feljavított változata nem is olyan régen már szinte minden platformra tiszteletét tette.

A Remedy 2022-es éves beszámolójuk részeként azt is megtudhattuk, hogyan is áll ennek az alkotásnak a folytatása. Elmondták, hogy a mű már az elejétől a végéig játszható és nem is olyan sokára teljesen készen is lesz. Kis idő múlva minden tartalom a helyére kerül és már csak az utolsó simítások vannak hátra a fejlesztésből.

A második alkotás megjelenése előtt muszáj volt felújítani az elsőt, hiszen a játékosok ki szeretnék majd próbálni azt az élményt is. A várakozások szerint a Remastered verzióit is fel fogja húzni a második rész megjelenése. Természetesen a megjelenés után már más projektek is szerephez juthatnak a Remedy berkeiben, például a Control második felvonását mindenki szívesen látná. A tervek szerint a stúdió évente szeretne majd egy alkotást kiadni a 2023-as évtől kezdődően. Nem kell tehát már olyan sokat várnunk az író következő kalandjára sem.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5