Idén sem ússzuk meg Call of Duty nélkül?

Szerző: Game One Admin

2023.02.12.

Rengeteg pletyka és híresztelés szólt arról, hogy idén nem fogunk kapni teljes Call of Duty részt, hanem majd egy nagyobb DLC-t csepegtetnek nekünk a Modern Warfare 2-höz. Úgy néz ki ennél kicsit többről lehet szó 2023-ban is. Nincsen év Call of Duty nélkül?

Nagyot megy az Infinity Ward új alkotása, amely a Vanguard kudarca után megint visszahozta a csillogást a Call of Duty életpályájára. Kellett is már ez, hiszen nemsokára, ha sikerül a perlekedést befejezni, akkor a Microsoft égisze alatt nőhet tovább a széria.

Tom Henderson szerint kezdetben csak egy prémium DLC-nek készült az idei „felvonás”, azonban ez idővel eljutott odáig, hogy egy teljes epizód váljon belőle. A források alapján egyelőre cím nélkül készül egy új lövölde, ráadásul Jason Schreier is megerősítette ezt az infót. Szerinte a tavalyi év elején döntötték el, hogy a Treyarch alkotását áttolják 2024-re.

Az idei évben sem maradhatnak azonban tartalom nélkül a rajongók, szóval fogják magukat és kitöltik ezt az űrt a Sledgehammer munkájával, ami megint a Modern Warfare univerzumba fog illeszkedni, és a rebootolt MW2-nek lesz a közvetlen folytatása. Egy hatalmas közös projektként kell ezt elképzelni, amelynek a fejlesztését ugyan a Treyarch vezeti, azonban szinte az összes Activision stúdió részt vesz benne. Megint kapunk majd vele 2 béta hétvégét, teljes marketing kampányt és korai hozzáférést is a történethez.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5