Elmondták miért nem jön a Jedi Survivor előző generációra

Szerző: Game One Admin

2023.02.16.

Nagyon érdekes információkat osztottak meg velünk a fejlesztők a következő Star Wars alkotásról, ugyanis mint tudhatjuk, ez már nem fog érkezni se az Xbox One, se a PS4-es konzolokra.

A fejlesztőknek nagyon szükségük volt már az egész játék elkészítése során arra a plusz kakaóra, amelyet a PS5, egyes PC-k és az Xbox Series konzolok adtak számukra. Sokkal nagyobb és részletesebb pályákat tudtak készíteni ennek segítségével és nem a csúnya rossz EA rendelte el ezt számukra. Szerették volna továbbfejleszteni minden szempontbók az előző alkotást.

A gyorsabb processzor, több RAM és jobb grafikai teljesítmény pontosan beleillett abba a keretbe, amelyet ezekkel a fejlesztésekkel szerettek volna kitölteni. Természetesen is rengeteg időt is spóroltak és sokkal hamarabb ki tudták adni az alkotást. Elképesztően sok munkába tellett volna egy ennyire jól kinéző és összetett alkotást előző generációra elhozni.

Egyre gyakrabban kell már majd megbarátkoznunk azzal, hogy a kedvenc új játékaink nem fognak már érkezni az Xbox One vagy PS4 gépünkre. Ennek természetesen hardver okai vannak, ugyanis nagyon csúnyán elkezdett látszani ezeknek a gépeknek az öregedése az új generáció eljöttével. A PS5 nagyjából 7-8x olyan erős, mint a PS4, míg egy RTX 4070TI már majdnem 34-35x… Érezhető tehát hol is kezd elmaradni ez a vas.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5