Csak úgy özönlenek majd a Gyűrűk Ura játékok!

Szerző: Game One Admin

2023.02.17.

Sokkal jobb sors várhat a széria rajongóira úgy, hogy az Embracer Group megvásárolta a játék készítésének jogait, hiszen elképesztő mennyiségű alkotásnak örvendhet majd a nagyközönség már akár nem is olyan sokára.

Mint a Hogwarts Legacy sikeréből megfigyelhetjük, egy remek és jól ismert világú szerepjáték, ha elfogadható minőséggel párosul, akkor abból nagyon szép dolgok sülhetnek ki. Az Embracer Group most azt árulta el, hogy 2024 márciusáig nem kevesebb, mint 5! a Gyűrűk Ura világában játszódó alkotásra számíthatunk tőlük. Ezeket a műveket természetesen nem ők készítik, hanem külsős partnerek, ők csupán a jogdíjak által fognak részesedést szerezni ezekből a címekből.

Ebből az öt játékból egyelőre egyet ismerünk részletesen. A The Lord of The Rings: Gollumról már láthattunk kismillió anyagot, sőt, ha az eredeti megjelenési dátumát nézzük már a kezünkben is kéne azt fognunk. A Deadalic alkotásában Gollammal kalandozhatunk majd és próbálhatunk minél inkább a lopakodásra koncentrálni, ami egyébként valamikor tavasszal vagy nyáron fog érkezni.

A másik egy mobil játék lesz, amely The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth címen fog futni és a Star Wars: Galaxy of Heroes fejlesztői fogják elkövetni. Hallhattunk már a The Lord of the Rings: Return to Moria felől is, ez egy kraftolós alkotás lesz, amelyben a törpökkel kell bizonyos helyeket benépesítenünk. A negyedik és az ötödik alkotásról még nem igazán tudhatunk semmit, azok majd a jövő zenéi lesznek.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5