Jól halad a 4A Games a Metro folytatásával

Szerző: Game One Admin

2023.02.17.

A Metro széria szinte kimondhatjuk, hogy minden részben jobb és jobb volt. A 4A Games szinte velünk együtt tanulta ezeket az alkotásokat és a legújabb nyilatkozat szerint nincs is már olyan messze a következő epizód sem. Lehet még idén újra Metrora szállhatunk?

 

A 4AGames eddig is elég transzparens volt velünk a következő érkező alkotással kapcsolatosan, hiszen sok-sok titkolt projekt helyett erről tettek közzé dolgokat. Az Insider Gaming azonban most többet is el tudott számunkra árulni a készülő alkotásról. Friss információkat csepegtettek róla, amely nagyon közel hozta hozzánk a művet.

Mint megtudhatjuk ebből tehát már játszható állapotban van a cím. Ez azt jelenti, hogy az elejétől a végéig készen van és rengeteg bug, hiányzó textúrák, továbbá nem a legjobb optimalizáció mellett már nyomhatnánk is neki. Ezek az információk azt mondják el számunkra, hogy még az idén teljes egészében leleplezésre kerülhet és legkésőbb a jövő év folyamán már a kezünkbe is vehetjük az új kalandot.

Ez az epizód már csak a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re fog majd érkezni. Teljesen újra fogják varázsolni a motorjukat, hiszen több teljesítményt tudnak már majd így kihasználni. Természetesen itt is tetten érhető lesz majd a Ray-Tracing is. Ahogy az eddigi alkotások, úgy ez is egy ízig-vérig egyjátékos kalandnak ígérkezik.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5

Címkék: , ,