Ezekkel kecsegtet a Ubisoft idei E3-as előadása

Szerző: Game One Admin

2023.02.19.

Az Insider Gaming megint egy nagyon érdekes cikket hozott tető alá, amelyben belsős forrásokra hivatkozva azt tárgyalják, miket is láthatunk majd az idei esztendő során a francia óriáskiadótól, a Ubisofttól az E3-on.

Az több mint biztos, hogy nagyon sok új dolog van a franciák tárában, hiszen egyre több stúdióval dolgoznak és rengeteg dolognak készíthetik a folytatását. Már egészen sokat tudhatunk róla, hogy még idén tiszteletét teszi az Assassin’s Creed Mirage, illetve ennek a VR-ra optimalizált változata is, a Nexus is. A Red és a Hexe kódnévvel készülő alkotásokra még várnunk kell, hiszen a források szerint ezeket nem láthatjuk majd a nyáron.

Sokkal jobban odafigyelnek már rá és kevésbé durrogtatják a dátumokat, hiszen például a Skull and Bones már a hatodik alkalommal lett nyilvánosan halasztva. A Beyond Good and Evil 2 is körülbelül már egy örökkévalóság óta készül.  Nézzük is akkor mik azok, amit szinte biztosan láthatunk a nyár folyamán.

Just Dance 2024, Assassin’s Creed Mirage, Assassin’s Creed Nexus, The Division Heartland, XDefiant, Avatar: Frontiers of Pandora, Skull & Bones, The Crew: Motorfest

Te melyiket várod ezek közül a legjobban? Hiányolsz valamit a listáról, aminek szerinted már ott kéne lennie az idei E3-on?

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5