Meghekkelték az Activisiont

Szerző: Game One Admin

2023.02.21.

A Call of Duty játékokat kiadó óriásvállalat, az Activision rendszerét még decemberben sikerült feltörni a hackereknek. Erről azonban nemcsak a felhasználókat nem tájékoztatták, de még a saját alkalmazásukban álló embereket sem figyelmeztették.

Elég nagy bajban van jelenleg az Activision. A fő problémái ott kezdődnek, hogy ugyan felvásároltak őket a Microsoft, azonban több hatóság egyelőre nem hajlandó átengedni ezt a tranzakciót. Így küzdeniük kell nekik is az elemekkel ezen akvizíció során. Ha ez nem lenne elég a felvásárlás miatt még a Sony is alig szól hozzájuk és nem igazán egyeztet velük.

Itt még nem értek véget azonban a problémáik, ugyanis még decemberen meghekkelték a szervereiket és rengeteg információhoz jutottak hozzá akár a Call of Duty-val kapcsolatosan is. Kikerült egy bizalmas dokumentum is, amely tartalmazta a sorozat jövőjével kapcsolatos dolgokat időrendben. Ebből kiderül egy csomó információ az MW2 szezonjaival kapcsolatosan is. Például, hogy a harmadik március 8-ától fog kezdődni és miket fog tartalmzni.

A negyedik majd május 15-én teszi tiszteletét az alkotásban. A szivárgás szerint november 17-én tervezte kiadni az Activison az idei Call of Duty játékát, amely az MW2-nek lenne egyfajta folytatása. Mint láthatjuk tehát a szegény embert még az ág is húzza, reméljük ezek miatt nem fogják elhalasztani az idei epizódot és legalább olyan jó lesz majd mint a tavalyi.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5