Új State of Play a láthatáron!

Szerző: Game One Admin

2023.02.22.

A Sony nem is olyan sokára megint egy játékbemutató műsorral örvendezteti meg a nagyközönséget. Ebben láthatjuk majd többek között már biztosan a Suicide Squade Kill the Justice League-t is, de számos érdekességre számítunk a Sony-tól PlayStation 5 és a héten megjelent PlayStation VR2 kapcsán is.

Holnap egészen érdekes dolgokat láthatunk majd a japánok előadásában, amelyben többek között szó lesz a PSV2-ről is, de nem marad érintetlen az új Suicide Squad játék sem. Már a bejelentő posztban leszögezik, hogy itt inkább külsős stúdiók alkotásaira kell majd számítanunk és nem a saját belsős dolgaik bemutatására. Az majd egy másik műsor keretein belül történik meg.

Három olyan PSVR2 játékot tekinthetünk majd meg először, amelyek valamikor az év további részében fognak majd érkezni hozzánk. Aztán több mint 15 perc teljesen friss gameplay videót mutatnak nekünk a készülő Suicide Squad alkotásból is.

Azt, hogy mire kell számítanunk a jelenlegi műsorban nem igazán tudhatjuk, de a híres szivárogtatók szerint belsős címekre semmiképpen sem. Arra viszont elképesztően kíváncsiak vagyunk, hogy mit tudtak kihozni a Suicide Squad-ból és hogy néz ki jelenleg ez az alkotás. Voltak nem annyira régen szivárgások, amelyek nem voltak igazán biztatóak, azonban itt is reménykedünk a legjobbakban. Tehát holnap magyar idő szerint 22:00-kor megtekinthetjük majd a Sony műsorát.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5