További Dead Space remake részek a láthatáron?

Szerző: Game One Admin

2023.02.25.

Többségében pozitív fogadtatásban részesült a Dead Space első részének az újrakeverése. Köszönhető ez annak is, hogy előtte hatalmasat hasalt a hasonló témájú Callisto Protocol, de összességében azért magától sem lett rossz az alkotás.

 

Valószínűleg még bőven nem kapta meg a zöld lámpát, azonban a napokban kiszivárgott felmérések alapján az EA már aktívan monitorozza a felhasználóit az esetleges második és harmadik rész újravarázsolásáról. Erről még természetesen nem szabad hosszabb távú következtetéseket levonni, hiszen nagyon simán lehet, hogy nem lesz belőle semmi.

Azonban az már magában nagyon bíztató, hogy régebbi alkotásoknak a mai szintre hozásával is foglalkoznak a kiadók. Természetesen nem ezeket várjuk, mint a fő megjelenéseket. Nem szabad elmenni a tény mellett, hogy nagyon is jó szórakozást tudnak nyújtani azoknak, akik játszottak esetleg az eredetivel, vagy új belépői lesznek a szériának.

Szívesen vennénk a Medal of Honor sorozatból is egy hasonló projektet, hiszen már letűnt a „minden játék a második világháborúban” játszódik korszak és egy jó Remaster megfelelő változatosságot hozhatna a témában. Reméljük a további Dead Space alkotásokból is lesz valami és jobb minőségben játszhatunk majd a második és a harmadik epizóddal is. Addig is jó tudomásul venni, hogy az EA-t foglalkoztatják a régebbi alkotásai is.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5