Assassin’s Creed – A franciák mindent beleadnak az imádott sorozatba!

Szerző: Game One Admin

2023.02.28.

Új sajtóinformációk szerint egészen sok Assassin’s Creed alkotást kaphatunk majd az elkövetkező időszakban a Ubisoft tervei alapján. A Nexus és a pletykált Nexus 2 mellett is bőven lesz majd élet.

Tagadhatatlan, hogy a Ubisoft egyik legnépszerűbb sorozata az Assassin’s Creed. Rengeteget adnak el belőle és mind a mai napig jól fut a szekér. Voltak mélypontok a játék során, azonban szerencsére nem estek át vele a Far Cry-os szekérre és valamilyen szinten meg tudott újulni. Egy ilyet láthattunk az Origins-szel és most vissza a gyökerekhez Nexus-szal is.

Az Insider Gaming információ szerint a Nexus és a pletykált Nexus 2-n túl további három teljes cím van most még a pakliban. A Nebula, Raid és Echoes kódnéven futó projekteket teljesen más stúdiók fogják fejleszteni. A Ubisoft Sofia kapta a project Nebulat, amely Indiába, az Aztékokhoz és a Mediterránra fog majd minket elkalauzolni.

A Ubisoft Chengdou egy egészen más címhez van beosztva. A Project Raid egy free to play négy karakteres co-op PvE alkotás lesz. Itt az Insider információ szerint minden karakter az Assassin’s Creed univerzumából lesz majd kölcsönözve. A Ubisoft Annecy projektje pedig az Echoes, amely multiplayer műnek ígérkezik. Lesz tehát elég felhajtás most a legendás sorozat körül és a franciák próbálják ezt a lehető legjobban meg is lovagolni.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5