50 Cent elszólhatta magát Grand Theft Auto ügyben?

Szerző: Game One Admin

2023.03.03.

Úgy néz ki a már jól ismert szivárogtatók mellett egy új arcot is köszönthetünk közöttük, ugyanis a híres rapper, 50 Cent is elkottyantott valami érdekeset a Grand Theft Auto széria kapcsán.

Egészen híres ez az iparág arról, hogy bár a kiadók és a fejlesztők nagyon szeretnének titkokat tartani, így sokan pont ezért próbálják azokat megosztani a világgal. Ezt sokszor vagy újságíróktól láthatjuk, vagy olyan személyektől, akik a fejlesztési folyamatban vesznek részt, és név nélkül elárulnak egy-két érdekes dolgot a műveletről.

Most sem beszélhetünk szilárd tényekről, de úgy látszik történik valami a GTA Vice City háza táján is. A híres rapper, 50 Cent instagramra töltött fel egy fotót a Vice City kapcsán és el is kezdődtek a találgatások. A legpontosabb megfogalmazás szerint egy sorozat készülhet belőle, ugyanis azt írta a posztja alá, hogy nagyobb, mint a „Power”. Ebben a sorozatban volt látható több szerepben is a rapper 44 epizódon keresztül.

Nem valószínű tehát, hogy a GTA 6 promójáról lenne már szó ilyen hamar, sokkal inkább egy sorozatra kell majd készülnünk, amiben valószínűleg ő is valamilyen szerephez fog jutni. Természetesen, ha nem is annyira sokára érkezne a hatodik számozott epizód bemutató előzetese arra az egész internet egyszerre ugrana, de úgy néz ki, erre még várnunk kell egy picit.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5