FPS mód érkezhet a Fortnite keretein belül!

Szerző: Game One Admin

2023.03.07.

Az elképesztően népszerű battle royale alkotás, a Fortnite nem áll egy helyben, állandóan változik és fejlődik. Most úgy néz ki megint egy hatalmas lépést tesznek meg a no build mód után, szintén a szélesebb közönség megszólításának érdekében.

Kijelenthetjük, hogy a Fortnite mai napig a legnagyobb battle royale alkotás tudott maradni. Köszönhető ez az Epic odaadásának, a megfelelő tartalmaknak, illetve a folyamatos fejlődésnek. A fejlesztők monitorozzák a felhasználók kéréseit, és ami olyan, előbb vagy utóbb bele fog kerülni a játékba. Ilyen volt a no build mód is.

Most az szivárgott ki, hogy mik is fognak érkezni a következő felvonásban. A Chapter 4 Season 2-t Meganak fogják hívni és elképesztően sok tartalommal érkezik majd. Egy futurisztikus japán témát fog elhozni a rajongók számára. Megjelenik benne természetesen rengeteg katana és kard is, hiszen ez abszolút belevág, de kapunk majd új távoli fegyvereket is, méghozzá egy pisztolyt és shotgunt.

A legérdekesebb az egészben azonban az, hogy végre meg fog érkezni a játékosok által annyira régen kért FPS mód. Így a Fortnite is játszható lesz belső nézetből, ha valaki azt preferálná jobban. Nem tértek ki rá, de valószínűleg meg fog maradni a külső nézet lehetősége, ahogyan a build is megmaradt a no build mód bevezetésekor. Nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyen fogadtatása lesz és milyen változásokat eredményez a Fortnite világában.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5