Hatalmas műsort készít elő a Sony?

Szerző: Game One Admin

2023.03.07.

Rengeteg híresztelés szól már róla, hogy végre nem is olyan sokára meg fogják törni a japánok a csendet és egy egészen nagyszabású PlayStation Showcase-t készítenek elő a nyár elejére. Valami nagyon nagy dobásra készülhetnek az őszi szezonra?

A Sony nem is annyira régen megint tartott egy State of Play-t, ami a legkedvesebb megfogalmazás szerint is maximum szódával ment el. Nem is probléma ez, hiszen egyáltalán nem ezek a legnagyobb műsorai a japánoknak, lassan nem is igazán fognak többről szólni, mint kötelező marketingtevékenység. A saját alkotásaikat megtartották a nagyobb show-ra, amelyet valószínűleg a nyár elején fognak prezentálni.

Már mind a három nagyobb gyártó tartott bemutató műsorokat, azonban a Sony-é valahogy nem volt az igazi. Minden jel tehát arra mutat, hogy bizony tartalékolnak. A „nagyok” idén is kihagyják az E3-at és saját műsorokat fognak prezentálni. Minden eddiginél nagyobb lehet ez a műsor a PlayStation-nek, hiszen nem csak a konzolokra mutatnak be dolgokat, hanem teljes gázzal beleálltak a PSVR2-be is.

Hogy miket is láthatunk? A Spider-Man 2-t szinte biztosan el fogják sütni. Valószínűleg mutatnak a Silent Hill 2 újrakeveréséből is és végre megcsodálhatjuk minden bizonnyal a készülő Naughty Dog alkotást. Ez valószínűleg a TLOU multiplayer módja lesz majd. Öveket becsatolni tehát, nagy dolgok várnak ránk a nyár elején.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5

Címkék: , , ,