Mi érkezik a Starfield után?

Szerző: Game One Admin

2023.03.08.

Nem is annyira sokára már a miénk lehet ez az űrkaland, ami a Bethesda eddigi legnagyratörőbb alkotása, hiszen méretekben és volumenben köröket ver a Skyrim-re is.

Az elkövetkező idők legnagyobb Microsoft megjelenése lesz majd a Starfield, ehhez kétsége sem fér. A redmondiak mesterterve szerint azonban itt nincs megállás és minőségibbnél minőségibb alkotásokkal fogják elárasztani a piacot. Nem véletlen vásárolták azt a rengeteg stúdiót azzal a hatalmas mennyiségű tehetséges fejlesztővel. Az Activision körül egy picit kalamajka van, de arról írtunk már rengeteget.

A Microsoft ügyekbe elég rendesen belelátó Andy Robinson osztotta meg azt az információt a VGC Podcasten keresztül, hogy a következő alkotás a Starfield után az Xboxnak a Hellblade 2 lesz. Erről már rengeteget hallhattunk, csomó tartalmat is láthattunk róla, azonban egy időben mintha a föld nyelte volna el őket. A másik ilyen, aminek legalább már egy picit fény vetül a megjelenésére, az az Avowed.

Hiába várjuk még azonban az új Fable-t. Szerinte az még nagyon-nagyon messze van, hiszen nem annyira régen lépett át csak a full production fázisba a fejlesztése. Szintén nincsenek jó hírei a Perfect Dark és az Everwild háza tájáról sem, hiszen ezek is még évekre lehetnek. Ki kell tehát élvezünk a Stafieldet és várni a Hellblade 2-re, amely a híresztelések szerint mindenben nagyobb lesz, mint az első epizód volt.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5