Megvan a Starfield megjelenési dátuma!

Szerző: Game One Admin

2023.03.10.

Végre konkrétumokat tudhattunk meg a Bethesda legújabb szuperalkotásáról, amelyre már nem is kell olyan sokat várnunk. Sőt, nemsokára láthatjuk is majd az „űr-Skyrimot”! Megjelenési dátumot kapott a Starfield.

Egy új videót tett közzé a Bethesda, amelyben elárulják a már annyira várt játék megjelenésének időpontját. Reméljük ez már végleges lesz. Mint tudni illik ugyanis, már tavaly érkeznie kellet az alkotásnak, de akkor úgy gondolták, hogy határozatlan időre elhalasztják mivel volt rajta még bőven mit dolgozni. Most úgy néz ki, sokkal jobb előjelekkel vághatunk neki ennek.

Kicsit így is csúszott még ez a dátum is, hiszen a 2023 elejére halasztott megjelenés helyett kaptunk egy őszi dátumot. Szeptember 6-án kell tehát számítanunk erre a szerepjátékra, amely dátumot már reméljük, nem fogják megváltoztatni. Bejelentettek vele együtt egy Starfield Direct-et is, amely műsorban majd új információkat osztanak meg a készülő alkotásról. Erre is várnunk kell azonban egy picit, hiszen majd csak június elején, pontosan 11-én csodálhatjuk ezt meg.

Nem is kell tehát már olyan sokat várnunk a Starfieldre, még nem pontosan tudjuk mik fognak érkezni az év második felében, azonban sikerült nekik ezt a tumultust elkerülni és még rögtön az uborkaszezon után kiadni a művet. Nagyon várjuk már és reméljük, nem halasztják ezt tovább.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5