Még tovább csúszik a Suicide Squad: Kill the Justice League?

Szerző: Game One Admin

2023.03.11.

Szinte már fel sem tűnik, ha egy-egy alkotás megjelenését egy picit odébb pakolják. Nem is igazán rossz ez, hiszen inkább érkezzen egy nagyon picivel később, de kevesebb hibával és teljesebben. Így járt most a Suicide Squad: Kill the Justice League is.

Iparági bennfentesek szerint az új Suicide Squad alkotás is erre a sorra jutott. A State of Play keretein belül nagyon erősen promózták. Jeff Grubb és Jez Corden is beszélt róla, hogy információik alapján ez már inkább a 2024-es évre fog csúszni. Sok pletyka szerint az időzítés volt a probléma, hogy nem szerették volna ilyen tömött idősávban kiadni azt.

A probléma ezzel a szóbeszéddel csupán az, hogy 2023 második része, és valószínűleg 2024 eleje is teli lesz jobbnál-jobb megjelenésekkel. Szimplán ilyen szempontokat nézve talán a július lett volna rá az ideális hónap. Hiszen a fent felsorolt idősávban olyan bomba alkotások fogják tiszteletüket tenni, mint a Starfield, a Spider-Man 2, az Alan Wake 2, az Assassin’s Creed Mirage és akkor az éves Call of Duty megjelenésről nem is beszélünk.

Kíváncsiak vagyunk ez is a további halasztás útjára lép-e vagy a 2023 vége – 2024 eleje idősávban meg is kaphatjuk majd azt. Szerencsére eléggé tömött évünk lesz megjelenésekkel, de ez legyen a legnagyobb problémánk.

 

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5