Balhé a STALKER 2 körül?!

Szerző: Game One Admin

2023.03.12.

Hatalmas balhé rajzolódik ki a STALKER 2 körül, amelyhez nagyon is sok köze van az orosz-ukrán konfliktusnak. Egy orosz rajongói csoport ugyanis rengeteg anyag birtokában van a játékkal kapcsolatosan.

Friss információk szerint gyakorlatilag megfenyegették a GSC Game World fejlesztőit. Egy orosz rajongókból álló csoport ugyanis jelezte nekik, hogy elképesztően sok adat áll a rendelkezésükre az alkotással kapcsolatosan. Többek között a sztori, teljes jelenetek a műből, térkép és minden hasonló a birtokukban van és ha nem teljesítik pár követelésüket, akkor a nyilvánosságra hozzák ezeket.

Egy részét ráadásul ezeknek az infóknak már posztoltak is, hogy megbizonyosodhassunk a fenyegetés komolyságáról. A követeléseik pedig úgy szólnak, hogy kérjenek a fejlesztők a kijelentéseikért nyilvánosan bocsánatot, oldják fel a profiljukat Discordon és hogy érkezzen orosz lokalizáció is az alkotáshoz.

Március 15-ig várnak ezekkel és az sem feltétlenül baj számukra, ha a lokalizáció nem rögtön érkezik megjelenéskor, hanem később egy add-on keretein belül. Megtekintettük a közzétett anyagokat, hogy nektek ne kelljen, és teljes mértékben valódinak tűnnek. Ezeket természetesen itt nem tesszük közzé, de ha történnek újabb fejlemények az eset kapcsán, akkor azokról is beszámolunk!

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5