Így használja ki a Horizon kiegészítője a PlayStation 5 erejét

Szerző: Game One Admin

2023.03.20.

Nem lehet panasz még a mai napig sem a PS5 erejére, hiszen az új generációs konzolok nagyon szépen helytállnak a kreatív technológiák miatt. Most azt tudtuk meg, hogy a Guerilla Games csapata hogyan is használja ki maximálisan a PlayStation 5-ben rejlő erőforrásokat a Horizon Forbidden West: Burning Shores esetében.

A Horizon Forbidden West hatalmas siker volt. Elképesztően sok fogyott belőle, többek között köszönhetően ezt az első játék fogadtatásának és legendájának. Aloy kalandja előlépett a PlayStation klasszikusok közé, a vörös karaktert már ott szokták ábrázolni a legnevesebb Sony exkluzív szereplők között.

A következő hónapban kedvenc hősnőnk új kihívásokkal kell majd, hogy szembenézzen. Ez sajnos már nem fog érkezni PS4-es konzolokra, ugyanis a Guerilla teljesen ki szerette volna használni a PS5 erejét. A magas vizuális minőség és a 60 FPS nagyon magasan volt a fejlesztők listáján, ugyanis a harcrendszert leginkább így lehet átélni és kihaszálni. Az NVME SSD is jó szolgálatot tesz, hiszen gyakorlatilag nem kell számolnunk töltési idővel.

A Forbidden West az elejétől a skálázhatóságra volt tervezve. Hogy elfusson PS4-en is de szép legyen az új generációs gépeken is. A Burning Shores esetében nem kell erre figyelni, ugyanis teljes mértékben ki lehetett használni a vizuális kreativitást. Los Angeles romos városa elképesztően sok teljesítményt igényelt. A végén még gyorsan hozzátették, hogy van benne egy olyan jelenet, ami különösen sok erőt és memóriát igényel majd. A Horizon Forbidden West: Burning Shores április 19-én fog érkezni PS5-re.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5