Remek játék lett a Redfall?

Szerző: Game One Admin

2023.03.23.

Nagyon sokan féltek a Microsoft és a Bethesda néhány héten belül érkező elsőszemélyű vámpíros lövöldözős alkotásától a Redfalltól, azonban az első tapasztalatok után úgy néz ki, hogy az előzetesen vártnál, bizony sokkal jobbra sikerült a Dishonoreddal már bizonyító Arkane Studios alkotása.

Mint tudjuk a Microsoftnak nagyon szüksége van a jobbnál-jobb művekre, amelyek csak és kizárólag az ő platformjaikra érkeznek. Kevés az exkluzív tartalom még, azonban ezért vásároltak fel annyira sok stúdiót és kiadót, hogy ezt bővíteni tudják normálisan. A nem annyira sokára megjelenő címek közül a Redfall és a Starfield az, amelyeket ki tudjuk emelni.

Ez utóbbiról tudtunk most meg egy pár dolgot. Ilyen pletykák voltak azok, hogy elméletileg még PS5-re is érkezhetett volna az alkotás, a Bethesda felvásárlása előtt teljesen úgy tervezték, hogy erre a konzolra is tiszteletét fogja tenni a mű. Később, mint tudhatjuk, máshogy hozta az élet így ez már nem érkezhetett PlayStationre.

Néhányan már nézhettek belőle egy picit és az elmondások alapján a vártnál is sokkal jobban sikerült a mű. Nem kell tehát aggódnunk, lesz mivel eltöltenünk az időnket az Starfield érkezéséig is. A Bethesda felvásárlása tehát a lehető legjobban jött ki a Micorosftnak, ugyanis az Activision-os üzlettel szemben ezt már át is engedték és érkezhetnek a jobbnál jobb alkotások a platformra.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5