Milyen Star Wars alkotások készülnek?

Szerző: Game One Admin

2023.03.25.

Már nagyjából 1 hónapot kell csak várnunk a Star Wars Jedi Survivor érkezésére, amely a nagysikerű előd után készen áll átvenni a stafétát és ott folytatni, ahol abbamaradt. Nem ő lesz azonban az egyetlen alkotás a galaxisban.

Több pletyka is értekezik róla, hogy elkezdett nagyon felpörögni a Star Wars alkotások készítése. Most egy álláshirdetésben találtunk nagyon érdekes dolgokat. A Respawn egyelőre név nélkül készülő FPS műve ugyanis a Jedi Knight szériáról lehet majd mintázva. Elmondják ugyanis a hirdetésben, hogy a már klasszikusnak számító Dark Forces illetve a Dark Forces 2 inspirálja majd ezt a művet.

A Ubisoft alkotásáról is derültek ki érdekességek. Erről ugyanis azt pletykálják, hogy teljesen nyílt világú lesz majd és nagyon hasonlít a No Man’s Sky-hoz. A játékban majd ugrálhatunk a rendszerek között, így az ember sokkal jobban bele tudja magát élni és körbevenni a Star Wars élménnyel. Lesz tehát bőven dolog, amit el tudunk végezni ebben a csodálatos univerzumban.

Szerencsére egyre több és minőségibb alkotás fog majd érkezni a messzi-messzi galaxisból is, hasonló sorsra fog jutni valószínűleg a Gyűrűk Ura is, amelyből a pletykák szerint szintén rengeteg mű fogja tiszteletét tenni a masináinkon. Csak győzzük végigjátszani mindet…

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5